Categories: Service

Khidmat Urut Batin Di Bandar Baru Bangi

5 out of 5

Cari khidmat urut batin lelaki? Kami ada sediakan khidmat urutan batin lelaki. Service urut batin, tradisional dan urutan stress ada ditawarkan disini. Saya Azham dari blog Vimax Malaysia Original ada menyediakan khidmat urut batin untuk lelaki Islam sahaja.

Sejarah Service Urut Batin

Sebelum ini saya memang ada membuat khidmat urut batin lelaki, namun terpaksa menghentikan kerana kesibukan kerja luar. Sebelum ini saya buat dirumah dan masa tu belum ada baby, lagi pun keadaan dirumah dah tak berapa sesuai untuk dijadikan tempat urut.

Saya kini telah membuka sebuah office di Bangi Seksyen 3. Asalnya tak terfikir pun nak buat service urut batin ni, namun di office besar yang saya sewa ini mempunyai beberapa bilik.

Dari situ timbul idea untuk menyambung kembali service urut batin ini. Sebelum ini telah ramai yang mendapat kebaikan dari service urut batin ini. Malah memang ada ramai bekas pelanggan yang meminta diadakan semula service urut batin ini.

Office ni saya guna tempat untuk coaching pelanggan yang ingin belajar selok – belok perniagaan internet, seperti bina blog, bina website dan pemasaran internet, job urut batin ni antara bisnes saya.

Jenis Urutan Dan Harga

  • Urut Tradisional Seluruh Badan – RM130 (1 Jam)
  • Urut Batin Dan Seluruh Badan – RM200 (2 Jam)
  • Urut Batin Pinggang Hingga Lutut RM120 (1 Jam)
  • Urut Hilangkan Stress Pinggang Hingga Kepala RM50 (40 Minit)

Sebelum memulakan urutan, anda akan diberi minum Minyak Herba yang akan membantu melancarkan peredaran darah, pecahkan angin dan pecahkan lemak.

Urutan Tradisional Lelaki, saya akan urut pada keseluruhan badan kecuali pada zakar, kawasan 3 segi zakar dan celah kangkang.

Urutan Batin Dan Seluruh Badan saya akan urut pada keseluruhan badan dan cuba alihkan isi zakar supaya membesar. Ada caranya, perkara ini agak menyakitkan tetapi insyaallah boleh membesar.

Urutan Batin Separuh Badan, untuk urutan ini ia fokus pada bahagian belakang badan, pinggang kawasan zakar, peha hingga ke lutut. Urutan batin separuh badan juga akan cuba membantu tambah isi pada zakar anda.

Urutan Hilangkan Stress ini sesuai untuk anda yang terlalu banyak bekerja dan perlukan urutan yang dapat merehatkan badan. Menghantar darah keotak dan menjadi cergas.

Keistimewaan Berurut Batin Dengan Saya

 

Sebenarnya keluarga saya bukanlah dari golongan tukang urut. Sebaliknya semasa sebelum berkahwin, saya pergi belajar agama. Guru yang mengajar tersebut juga seorang tukang urut. Jadi beliau banyak menurunkan ilmu mengurut sambil belajar agama.

Melalui task yang beliau beri seperti hafalan ayat tertentu, saya telah dikurniakan dengan kebolehan menarik angin. Dengan sentuh point tertentu sahaja, tanpa picitan, angin anda boleh di tarik keluar.

Kadang – kala jika pelanggan jenis banyak angin, baru masuk pintu saya sudah sendawa berkali – kali. Perkara ini sering terjadi semasa saya lakukan service urut batin di rumah dulu.

Kelebihan menarik angin ini akan menyebabkan anda mendapat pengalaman yang cukup selesa dan urutan yang tidak kuat sakitnya, akan tetapi memberikan kesan yang terbaik. Anda tidak akan mendapat kesan sakit urat yang biasanya berlarutan sehingga 3 hari ke seminggu.

Pada saya apabila tukang urut mengurut terlalu kuat ia akan menyebabkan kesakitan. Orang panggil sakit urat dan ia berlarutan antara 3 hari ke seminggu.

Kalau toilet cangkung, masa nak bangun tulah yang paling menyakitkan.

Bila berurut dengan saya, anda akan berasa sakit pada zakar dan celah kangkang sahaja untuk 2-3 hari. Namun jangan risau, zakar anda masih boleh pakai keesokkan harinya. Urutan menarik isi untuk besarkan zakar itu punca kesakitan ini. Namun pada bahagian lain tubuh akan terasa ringan dan segar, serta tidak menyakitkan.

Untuk Siapa Service Urut Batin Ini?

  • Pertama sekali Anda mestilah Islam kerana proses ini akan melibatkan penggunaan ayat suci. Jadi tidak sesuai untuk non muslim.
  • Lelaki yang ingin buat persediaan nak berkahwin
  • Lelaki yang ada masalah zakar kurang keras dan sukar buat tusukan
  • Lelaki yang belum masuk kote dah pancut (ejakulasi pramatang)
  • Lelaki yang sering onani/melancap
  • Lelaki yang kurang 13 minit waktu bersama (13 minit adalah waktu bersama normal)
  • Lelaki yang nak tambah anak / hamilkan isteri
  • Lelaki yang tiada keinginan seksual (libido kurang)
  • Lelaki yang lemah tenaga batin dalam semua sudut
  • Lelaki yang nak tambah saiz zakar (insyaallah dibantu)

Bagi lelaki yang menghadapi masalah mati pucuk atau disebabkan kencing manis saya cuma boleh berusaha, namun tidak dapat janjikan apa – apa result baik dalam sekali urut. Anda perlu berurut setiap 2 minggu dan lebih 5x rawatan, bila proses rawatan anda diteruskan barulah ia berikan hasil. Manakala, datang sekali dan anda nak harap terus baik, agak mustahil terutama bagi yang dah mati pucuk.

Waktu Urut Batin

Isnin – Jumaat Jam 11 pagi hingga 5 petang dan 9 malam hingga 2 pagi

Sabtu – Ahad Jam 5 petang hingga 2 pagi

Pada bulan puasa, saya hanya mengurut batin pada sebelah malam, bagi menghormati bulan puasa dan mengelakkan habis pahala puasa. Namun urutan lain diteruskan pada belah siang.

Kekosongan Jawatan Tukang Urut

Alang – alang saya mewarkan tentang service urut batin ini, saya juga memerlukan pekerja sebagai tukang urut. Kalau tahu mengurut batin lebih baik. Gaji dan insentive yang menarik.

Btw saya baru sahaja menyewa ofis ini dan jika naik signage pun tentang bisnes online yang akan saya naikkan. Tiada tanda – tanda yang ofis saya ni adalah sebuah tempat urut batin. Jadi anda tidak perlu risau dengan pandangan masyarakat. Saya pun faham ada orang malu dilihat memasuki tempat urut seperti ini.

Lokasi urut batin adalah di bangi seksyen 3 dan saya akan diberi melalui whatsapp. Anda boleh whatsapp saya di 011-333-33-207 untuk dapatkan khidmat urut batin.

 

KLIK SINI JIKA INGIN SOLUSI CEPAT MASALAH TAHAN LAMA

armzanal

Recent Posts

Khidmat Urut Besarkan Zakar Di Syifa Arjuna

Biasanya kami share cara urut besarkan zakar, namun hari ini anda bertuah kerana sudah ada khidmat urut besarkan zakar untuk…

3 months ago